farahwahida's FotoPage

By: farahwahida adnan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Feb-2009 15:14 Email | Share | | Bookmark
cuti2 borneo

 
 
 
View all 13 photos...
pics yg ada ni suma masa acara cuti2 di borneo- acara melawat kawan2 kat sarawak n sabah...menarik lah walopun dh tinggal kan sarawak pada thun 2005, ttpi sarawak tetap di hati ku....mmg menjadi tradisi aku atleast setahun atau dua tahun sekali turun srwk melawat bekas lecturers and kawan2 yg ada.


i felt the attachment with them....they r wonderful people...i love kuching..being away with my family actually taught to be a better person and independent women. at the age of 18, leave my family in semenanjung to pursue my study and my dreams in primitive land of sarawak...i never had any negative perceptions about this land. i fell in love when the first day i arrived in srawak...

2008 - i returned to this beautiful land again, visiting my old frens and lecturers. my holiday was awesome. i flew from KL-KUCHING-MIRI-KK-KL. it was one weeks holiday.

some of the pics, ambik kat uitm sarawak kuching, miri lak ngn one of my best buddy fiza. pics in sabah tak banyak so tak letak



Thursday, 4-Sep-2008 13:30 Email | Share | | Bookmark
araluen tulip festival

konon2 marilyn monre lah..hahah
tang bunga mmg mantap...tp model2 pun apa kurang nyer..heheh
terserlah kan??
View all 5 photos...
saat2 akhir aku kat perth, tak penah miss acara tulip ni every year muka aku mmg ada jer kat sana...tp tahun ni aku , esah dan tira..begitu semangat waja,...pogram hari jumaat tp hari rabu dah excited semacam....khamis dah mcm keling karam dah kami....masak sakan padahal 3 ekor jer pegi...

lauk kami pada hari itu : nasi jagung (aku tak penah makan nasi jagung...si esah yg masak..ishhh). pastu aku masak ayam masak kandar, ayam goreng berempah, tiramisu, tembikai, air oren, air peach tea dan air kosong.

pastu bertolak kul 9pg..konon2 takut lah tempat tu orng ramai ambik...padahal tempat tu besor nak mampos....giler hati busuk kan kami...pastu ambik ko...sampai kul 10.30pagi...semua dah kelaparan...orng mmg tak ramai..kami jer yg makan bersemangat..pastu borak dah mcm keling....lantak ...orng putih tgk jer kami yg sengal ni sb terlalu kebulur sangat....hhehehe

pastu lepas makan bermula lah acara posing2 ala2 majalah mangga cuma majalah mangga suka buat shoot kat kolam renang kan?? kami tak main kolam renang...kami main gaya kuak lentang, duduk bersimpuh, kaki terlunjur...hahahha


masa tu jugak lah....kite orng dok berangan nak kawin dlm taman...kalo kat msia buat mmg berpeluh2 bau ketiak rasa nyer...tak pun kalo hujan...lenjun..mmg silap hari bulan bleh buat video klip hindustan siap guling2....lari2..hahha...



tira n aisyah...acara percutian kali ni ...sangat happening dan aku gembira sangat korang ada sesama....


Monday, 10-Mar-2008 15:11 Email | Share | | Bookmark
bosan....

bunbury 1
bunbury 2
up close ..no more acne..ahha
View all 4 photos...


Tuesday, 28-Aug-2007 08:42 Email | Share | | Bookmark
in white

 
 
 
View all 4 photos...











Monday, 6-Aug-2007 14:43 Email | Share | | Bookmark
balik kampung dan aktiviti mengediks ngn family

 
 
 
View all 6 photos...
ada pics yg ambik masa kat airport perth....kalo tgk betul pakai heels balik msia....gedik giler....sakit mmg sakit tp sb nak cun terpaksa control...huhu

pastu acara gediks ngn kak ipar, bakal kak ipar and kakcik...mmg seronok sgt balik hari tu sb itu lah baru dpat kenal kak ipar and bakal kak ipar....mmg dorang giler2 rasa lagi happening rumah tu jadi nyer...huhu ....




i miss my family and kak ipar and bakal kak ipar ku......tak sangka dorang sekepala.....



[img]


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net